Viktig melding fra Rennleder LM Midt, Molde

Klikk inn på saken og les oppfordringen fra Rennleder for LM-Midt, Molde.

De vurderer å flytte arrangementet til Oppdal og trenger derfor hjelp.

2017-01-31
Roar Livik

Grunnet snøforholdene i Molde vurderer vi nå  en flytting av arrangementet til Oppdal, for å unngå avlysning. En endelig avgjørelse vil bli tatt førstkommende søndag, etter en nærmere rådslagning med TD. Men før vi kan bestemme oss for om vi skal flytte til reservearena, trenger vi svar på en del spørsmål fra deltakende kretser/klubber.

 

Fordi MOI Skiskyting er en liten klubb, har vi stablet på beina et korps frivillige der svært mange ikke har direkte tilknytning til skiskyting. Derfor vil en stor del av våre frivillige ikke ha mulighet til å bli med til Oppdal. Av den grunn er vi avhengig av hjelp fra deltakende klubber. Oppdal og Rennebu har gitt positiv tilbakemelding på spørsmålet om hjelp, men vi trenger fortsatt mange for å komme i land. Oppdal vil trolig selv dekke parkering og kiosk, så disse funksjonene er i de beste hender. Derfor spør vi nå klubbene som skal delta om de kan stille med frivillige til å hjelpe oss å fullføre arrangementet. Alternativet er at vi avlyser, dersom det ikke blir snø på Skaret.

 

Spørsmålene vi har blir derfor:

 

-          Kan din klubb stille med frivillige til å hjelpe oss med et arrangement på Oppdal?

-          Hvor mange kan dere stille med?

-          Hvilke funksjoner kan dere avhjelpe oss med?

En foreløpig tilbakemelding fra klubbledere med antall (så raskt som overhodet mulig), vil hjelpe oss til å ta en avgjørelse på om dette kan gjennomføres. For å forenkle tilbakemeldingen har vi også laget et skjema på nett, der hver enkelt frivillig kan legge seg inn med detaljerte opplysninger. Da får vi raskt en oversikt over personellet og kan fordele bemanningen og sende ut informasjon om den videre gjennomføringen. Skjemaet finner dere her:

 

https://goo.gl/forms/VeQJJ2aBTi1zoCZ03

 

Vi krysser selvsagt fingrene og håper vi skal få snøen som skal til for å arrangere dette på Skaret. Men om det skulle bli behov for flytting, håper vi at dere alle kan hjelpe oss slik at LM kan fullføres for våre ungdommers skyld. Ser frem til positiv respons fra dere alle.

 

 

Med vennlig hilsen

Kjell Arne Nygård

Rennleder LM Midt 2017

 

Mob +47 90 19 18 19

kjell.arne.nygard@bring.com

 

Kalender

Januar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket